Ketoapila-putkityyny | Kuovin verkkokauppa

Ketoapila-putkityyny

60 cm x 20 cm x 20 cm, sisätyyny sisältyy hintaan

 

Voit itse valita tyynyn reunassa olevan terenauhan värin. Tällä hetkellä saatavilla olevat värit ovat valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen, punainen, viininpunainen, vihreä, tumman vihreä, tumman sininen, harmaa, tumman harmaa ja musta.

Ketoapila-koristetyynyjen terenauhojen oletusvärit ovat:

Ketoapila (valkoinen): tumman vihreä
Ketoapila (vihreä): tumman vihreä
Ketoapila (harmaa): tumman vihreä
Ketoapila (pinkki-valkoinen): tumman vihreä
Ketoapila (pinkki-pinkki): tumman vihreä
Ketoapila (musta-valkoinen): musta

Koristetyynyssä on vetoketju, jotta päällisen pesu on helppoa. Vetoketjun värin valitsemme kankaan ja terenauhan väreihin sopivaksi. Vetoketjun värivaihtoehdot ovat valkoinen, beige, punainen, tumman harmaa ja musta.

Voit myös valita putkityynyn päätyjen värit oman maun mukaan mistä tahansa kankaan värivaihtoehdosta. Oletuksena teemme koko tyynyn samasta kankaasta.

Jos haluat itse valita koristetyynyn terenauhan, vetoketjun tai putkityynyn päätyjen värin, kirjoita värivalintasi tilausvahvistuksen kommenttikenttään.

Tyynynpäällinen kestää 60 asteen konepesun ja suosittelemme silitystä pesun jälkeen. Sisätyynyn pesulämpötilasuositus on 40 astetta. Koristetyynyn hintaan sisältyy polyesterivanulla täytetty allergisoimaton sisätyyny. Sisätyynyt valmistaa suomalainen Lennol Oy.

49,00 €
Värivaihtoehdot: 

Löydät lisätietoa tuotteesta alla olevista linkeistä.

Teema: 
Pääväri: 
Tuoteryhmä: 

Koristetyynyt

Avaa tuotesivu nähdäksesi kunkin tuotteen värivaihtoehdot