Pöytäliinan ompelu | Kuovin verkkokauppa

Pöytäliinan ompelu

Ompelemme sinulle haluamasi kokoisen pöytäliinan, kun tilaat riittävän määrän kangasta ja tämän "pöytäliinan ompelu" -palvelun. Pöytäliinan pituudella ei ole rajoitusta, mutta maksimileveys on 120 senttimetriä 15 senttimetrin helmoilla. Voimme ommella myös pyöreän pöytäliinan, jolloin pöydän maksimihalkaisija on vastaavasti 120 senttimetriä. Tilaa siis 30 senttimetriä ylimääräistä kangasta pöydän pituuteen/halkaisijaan nähden.

Pöytäliinan reunaan ommellaan vinonauha huolittelemaan kankaan reuna (ks. kuva). Pöytäliinan reunaan ommeltavan vinonauhan värin voit valita itse. Värivaihtoehdot vahvistetaan tammikuun 2016 aikana, mutta voit jo nyt huoletta tilata tuotteen, sillä kysymme sinulta haluamasi värivaihtoehdot ennen toimitusta. Kerro tilausvahvistuksen kommenttikentässä pöytäliinan mitat ja vinonauhan väri.

Olethan tarkkana mittaamisen kanssa, sillä teemme juuri ilmoittamasi kokoisen pöytäliinan eikä mittatilaustuotteilla ole palautusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää mittatilauspöytäliinoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

15,00 €