Tarha-koristetyyny | Kuovin verkkokauppa

Tarha-koristetyyny

Koko 45 cm x 45 cm, sisätyyny sisältyy hintaan

Koristetyynyissä on sama kuosi molemmin puolin.

Voit itse valita tyynyn reunassa olevan terenauhan värin. Tällä hetkellä saatavilla olevat värit ovat valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen, punainen, viininpunainen, vihreä, tumman vihreä, tumman sininen, harmaa, tumman harmaa ja musta.

Koristetyynyssä on vetoketju, jotta päällisen pesu on helppoa. Vetoketjun värin valitsemme kankaan ja terenauhan väreihin sopivaksi. Vetoketjun värivaihtoehdot ovat valkoinen, beige, punainen, tumman harmaa ja musta.

Jos haluat itse valita koristetyynyn terenauhan tai vetoketjun värin, kirjoita värivalintasi tilausvahvistuksen kommenttikenttään.

Tyynynpäällinen kestää 60 asteen konepesun ja suosittelemme silitystä pesun jälkeen. Sisätyynyn pesulämpötilasuositus on 40 astetta. Koristetyynyn hintaan sisältyy polyesterivanulla täytetty allergisoimaton sisätyyny. Mikäli et halua sisätyynyä, voit kassalla antaa kuponkikoodin TYYNYPOIS ja saat 4 euron alennuksen jokaisesta tilaamastasi tyynystä. Jos taas haluat vaihtaa sisätyynyn untuvatäytteiseksi, anna kuponkikoodi UNTUVATYYNY ja sinulta veloitetaan 5 euron lisämaksu jokaisesta tilaamastasi tyynystä. Sisätyynyt meille toimittaa suomalainen Lennol Oy.

39,00 €
Värivaihtoehdot: 

Löydät lisätietoa tuotteesta alla olevista linkeistä.

Teema: 
Tuoteryhmä: 

Koristetyynyt

Avaa tuotesivu nähdäksesi kunkin tuotteen värivaihtoehdot