Kuovin tuotteet valmistetaan luonnonkuiduista. Värit ovat kemiallisesti kiinni kuiduissa eivätkä siten vaikuta kankaan luonnolliseen tuntuun.

Tällä hetkellä kankaidemme päämateriaalit ovat 100% puuvillasatiini ja 100% pellava, joille suosittelemme 60 asteen konepesua (ei kloorivalkaisua), kevyttä linkousta ja silityslämpötilana 200 astetta eli kolmen pisteen silitystä. Kankaat höyrytetään ja pestään 95 asteessa ennen asiakkaalle toimittamista.

Tulevaisuudessa laajennamme materiaalivalikoimaamme saatavuudesta riippuen esimerkiksi luomupuuvillaan, puuvillatrikooseen, pellavaan, silkkiin, villaan ja erilaisiin verhoilutekstiileihin.

 

Puuvillan sertifioinnit

 

Business Alliance for Secure Commerce (BASC)

Kangastuottajamme on BASC-sertifioitu. BASC on kansainvälinen riippumaton voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pyrkii edistämään laillisia, inhimillisiä ja eettisiä työoloja sekä taistelee huumekauppaa vastaan.

 

Global Organic Textile (GOTS)

Kaikki kankaiden valmistuksessa käytetyt kemikaalit läpäisevät GOTS-luokituksen.

 

ISO 9001

Kangastuottajallamme on ISO 9001 -laatusertifiointi.

 

Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP)

Kangastuottajamme on WRAP-sertifioitu, mikä takaa turvalliset, terveelliset ja kunnolliset työolot sekä ympäristöön liittyvien määräysten ja lakien noudattamisen.

 

Ökotex 100 Class II

Kangastuottajallamme on Ökotex 100 Class II -sertifiointi kaikille tuottamilleen kankaille.