Annamolla

Pituus 72 cm

Birger Kaipiainen suunnitteli vuonna 1967 Anna-lehden lukijoille Annamolla-kangasnuken. Molla leikattiin, ommeltiin ja täytettiin ohjeiden mukaan kotona. Kuovi herätti Annamollan uudelleen henkiin ja loi samalla hänelle joukon värikkäitä ystäviä: Armimollan, Eevamollan, Helmimollan, Maggimollan, Mariamollan, Marttamollan, Rauhamollan ja Ritvamollan.

Kuovin mollat eivät ole mitä tahansa räsynukkeja, vaan ne ovat olemukseltaan varsin hienostuneita ja muistuttavat hiustyyliltään, kasvojen muodoiltaan ja hoikilta jäseniltään Birger Kaipiaisen taiteessa esiintyneitä Bysantin-ajan mosaiikkitaiteen naishahmoja. Mollat sopivat kaikenikäisille.

Mollan hintaan sisältyy 200 grammaa allergisoimatonta polyesterivanua mollan täyttämiseksi. Tarvitset vain sakset, lankaa ja ompeluvälineet mollan valmistamiseksi. Mollan mekko on irrallinen, joten mollalle voi ostaa tai tehdä itse uusia vaatteita. Mollan ompelu vie kokeneelta ompelijalta 3-4 tuntia.

Ompeluohjeet saat täältä. Jos et itse halua ommella mollaa, voit myös tilata sen valmiiksi ommeltuna lisäämällä tilauksellesi Mollan ompelu -palvelun.

35,00 €

Suunnittelija
Birger Kaipiainen

Materiaali

Tuotekategoria

Valmistusmaa
Suomi

Saman tuotekategorian tuotteet

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!