Armimolla

Pituus 72 cm

Birger Kaipiainen suunnitteli vuonna 1967 Anna-lehden lukijoille Annamolla-kangasnuken. Molla leikattiin, ommeltiin ja täytettiin ohjeiden mukaan kotona. Kuovi herätti Annamollan uudelleen henkiin ja loi samalla hänelle joukon värikkäitä ystäviä: Armimollan, Eevamollan, Helmimollan, Maggimollan, Mariamollan, Marttamollan, Rauhamollan ja Ritvamollan.

Kuovin mollat eivät ole mitä tahansa räsynukkeja, vaan ne ovat olemukseltaan varsin hienostuneita ja muistuttavat hiustyyliltään, kasvojen muodoiltaan ja hoikilta jäseniltään Birger Kaipiaisen taiteessa esiintyneitä Bysantin-ajan mosaiikkitaiteen naishahmoja. Mollat sopivat kaikenikäisille.

Mollakankaassa (ks. kuva) on sekä mollan vartalo että mekko. Hintaan sisältyy 200 grammaa allergisoimatonta polyesterivanua mollan täyttämiseksi (EU-maihin tilattaessa). Tarvitset vain sakset, lankaa ja ompeluvälineet mollan valmistamiseksi. Mollan mekko on irrallinen, joten mollalle voi ostaa tai tehdä itse vaihtovaatteita. Mollan ompelu vie kokeneelta ompelijalta 3-4 tuntia. Ompeluohjeet saat täältä

35,00 €


Suunnittelija
Birger Kaipiainen

Materiaali

Tuotekategoria

Valmistusmaa
Suomi

Saman teeman tuotteet

Sunnuntaiaamu-pellava, eur/m

39,00 €

Sunnuntaiaamu-puuvillasatiini, eur/m

34,00 €

Sunnuntaiaamu-puuvillasatiini, eur/m

19,00 €

Sunnuntaiaamu-vahakangas, eur/m

39,00 €

Saman tuotekategorian tuotteet

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!