Tarha-sateenvarjo, kokoontaitettava

Sateenvarjon halkaisija 95 cm, pituus kokoontaitettuna 27 cm

Täysautomaattinen pieneen tilaan taitettava sateenvarjo/sateensuoja, joka avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla.

Ympäristöystävällisen sateensuojan kangas on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista (RPET). Varjon reunaa joka puolelta kiertävä 3M:n laadukas heijastinnauha näkyy pimeällä kauas ja suojaa jalankulkijaa liikenteen vaaroilta huonommassakin näkyvyydessä.

Sateensuoja on varustettu tukevalla teräsvarrella ja kestävillä laskuituruoteilla, jotka toimivat joustavasti voimakkaassakin tuulessa. Sateenvarjon tuulen kestävä mekanismi ei hätkähdä, vaikka tuuli kääntäisikin varjon ruoteet ympäri, sillä nappia painamalla varjo kääntyy sulavasti takaisin alkuperäiseen muotoonsa lasikuituisen kehikon hajoamatta. Varjolla on yhden vuoden valmistusvirhetakuu. Korjaamme tai korvaamme varjon, jos se rikkoutuu tavanomaisessa käytössä.

Sateenvarjo kulkee helposti mukana ranteen ympärille pujottuvassa elastisessa rannelenkissä ja pysyy kumipinnoitteisen ergonomisen kahvansa ansiosta kädessä myös märemmilläkin keleillä. Mukana tulee tarranauhalla sulkeutuva säilytyspussi, jossa varjo kulkee helposti käsilaukussa tai repussa mukana sadesään yllättäessä. Myös säilytyspussin reunaan on ommeltu 3M-heijastinnauha, jonka ansiosta sinut nähdään pimeässä vaikka et enää käytä sateenvarjoa, mutta annat sen heilua rannelenkistä.

49,00 €


Teema

Suunnittelija
Pekka Kaipiainen vapaasti muuttaen Birger Kaipiaisen teoksesta

Tuotekategoria

Valmistusmaa
Kiina

Saman teeman tuotteet

Tarha-pellava, eur/m

39,00 €

Tarha-pellava, kapea, eur/m

18,00 €

Saman tuotekategorian tuotteet

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!