TToimitushinnat ja -ehdot

Paketin avaaminen

 

Toimitustavat ja -hinnat Suomeen

Toimitus Matkahuollon pakettipisteeseen 5,90 eur
Saat ilmaisen toimituksen Matkahuollon pakettipisteeseen (tai vastaavaan alennuksen muista toimitusvaihtoehdoista), kun tilauksesi on yli 100 euroa!

Toimitus SmartPOST-pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen 6,90 eur

Kotiinkuljetus (Matkahuollon Jakopaketti) 12,90 eur

 

Toimitushinnat ovat samat lähetyksen painosta riippumatta. Pienet tilaukset lähetämme mahdollisuuksien mukaan kirjepostina suoraan toimitusosoitteeseen. Pakettilähetyksistä saat sähköpostiisi seurantakoodin, kun tilauksesi on postitettu.

 

 

Toimitustavat ja -hinnat ulkomaille

Alue Maa Palvelu Hinta Ilmainen toimitus,
kun tilaus yli
1 Latvia, Liettua, Ruotsi, Saksa, Tanska, Viro Parcel Connect 9,90 150,00
2 ​Alankomaat, Belgia, Itävalta, Puola, Tsekki Parcel Connect 12,90 200,00
3 Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Kroatia, Kypros, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Romania, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Unkari Priority Parcel 19,90 250,00
4 Australia, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Kuwait, Meksiko, Qatar, Saudi-Arabia, Singapore, Thaimaa, Turkki, Vietnam, Yhdysvallat EMS 24,90 300,00
(alv 0%)

 

Mikäli haluat paketin maahan, jota ei löydy taulukosta, pyydä meiltä toimitushinta ennen tilausta.

Toimitushinnat ovat samat lähetyksen painosta riippumatta. Toimitusaika Pohjoismaihin on 3–5 työpäivää, muualle Eurooppaan 3–7 työpäivää ja muualle maailmaan 6–14 työpäivää. Palveluun sisältyy lähetyksen seurantakoodi.

 

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron 24%. Tilattaessa EU:n ulkopuolelle vähennetään hinnoista arvonlisävero, kun toimitusmaa on annettu tilaustietoihin. Tilauksen lopullinen hinta ilmenee Tarkista tilaus -sivulla ennen maksamista.

 

Toimitusehdot

 

1. Yleistä

Voidakseen tehdä tilauksen Kuovin verkkokaupassa on asiakkaan oltava 18-vuotias ja hänellä on oltava pysyvä toimitusosoite verkkokaupan toimitusalueella. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä toimitusehdot voidakseen tehdä tilauksia Kuovin verkkokaupassa.

 

2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja suorittamalla maksu. Tuotteita ei voi tilata puhelimitse tai sähköpostilla. Verkkokaupan käyttäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen. Kankaiden minimitilaus on yksi metri. Joidenkin kankaiden kohdalla minimitilaus on kuviokerrasta johtuen 1,5 tai 3 metriä, jolloin se on mainittu kankaan tuotetiedoissa.

 

3. Toimitusaika

Normaalit toimitusaikamme ovat varastosta löytyville tuotteille 3-5 arkipäivää sekä tilauksesta tehtäville kankaille ja ommeltaville tuotteille 2-4 viikkoa. Toimitusaikojen pidennys tilauksiin ulkomaille on kuvattu kappaleessa Toimitustavat ja -hinnat ulkomaille. Tilauskohtaista toimitusaikaa voi tarvittaessa tiedustella Kuovin asiakaspalvelusta.

 

4. Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

 

Verkkopankit ja luottokortit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Mobiilimaksaminen

MobilePay on maksuton mobiilimaksusovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Siirto-mobiilimaksusovellus Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkaille on käytettävissä valitsemalla maksutavaksi Nordea ja sieltä Siirto-välilehti.

 

Lasku ja osamaksu

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 euron ostoksiin.  

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Kuovin verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2% nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Kuovin verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5%, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Täydelliset Collector Lasku/Osamaksu -palvelun ehdot löytyvät seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

 

PayPal

Meillä voit maksaa myös kansainvälisen PayPal-maksupalvelun kautta. Palvelun käyttämiseksi tarvitset PayPal-käyttäjätilin.


 

5. Palautusoikeus

Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita paitsi mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita. Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli asiakas on saanut virheellisen toimituksen.

Pyydämme palauttamaan tuotteet lähimpään Postiin tai SmartPOST-pakettiautomaattiin palautuslomakkeen kanssa. Palautettavasta lähetyksestä saatava Postin kuitti tulee säilyttää kunnes palautus on kuitattu saapuneeksi ja käsitellyksi Kuovi Oy:n toimesta.

Palautuslomakkeella on täyttö- ja palautusohjeet. Vaillinaisesti täytetty palautuslomake saattaa viivästyttää tai estää palautuksen käsittelyn. Palautusosoite on Kuovi Oy, Keskuskatu 4 B, 04600 Mäntsälä.

Vastaanotettuamme palautuksen hyvitämme palautuksen arvon asiakkaalle viipymättä tai viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on toimitettu. Hyvitys suoritetaan tilauksen maksamisessa käytetylle pankkitilille tai luottokortille.

 

6. Reklamaatiot

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä Kuovin verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info [at] kuovi.fi tai puhelimitse 010 324 60 62.

 

7. Tilauksen tai sen osan peruminen Kuovi Oy:n toimesta

Kuovilla on oikeus peruuttaa asiakkaan tilaus mikäli Kuovi ei itsestä riippumattomasta syystä pysty toimittamaan tilattua tuotetta. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi tekniset ongelmat tuotannossa, alihankkijoiden toimittamien palveluiden viat ja viivästykset sekä ns. force majeure -tilanteet kuten tulipalot ja luonnonkatastrofit.

 

8. Vastuut

Kuovi Oy ei vastaa virheistä, joita sivuston teksteissä tai kuvissa saattaa esiintyä. Kuovi pyrkii kuvailemaan ja valokuvaamaan sivustolla myytävät tuotteet tarkasti, mutta pienet värivaihtelut kuvan ja fyysisen tuotteen välillä ovat mahdollisia ja ne saattavat johtua esimerkiksi verkkoselaimesta tai tietokoneen näytön väriasetuksista.

Kuovi Oy ei ole vastuussa tilauksen myöhästyneestä toimituksesta, mikäli se johtuu tapahtumasta, joka ei ole Kuovin hallittavissa, kuten esimerkiksi sota, tulva, tulipalo, lakko, työriita, työsulku, kansankiihotus, ilkivalta, valtiolliset toimenpiteet ja muut vastaavat tapahtumat.

Kuovilla on halutessaan oikeus keskeyttää Kuovin verkkokaupan tai osan sen toiminnallisuuksien julkaisu esimerkiksi teknistä päivitystä varten.

 

9. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ja hintojamme.

 

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!