Verhon ompelu verhotankoon purjerenkailla

Verhojen kiinnitys verhotankoon on mahdollista tehdä ns. purjerenkaiden avulla (ks. kuva) tai taustalenkkinauhalla. Kun tilaat verhon ompelun purjerenkailla, huomioi kangasta tilatessasi, että käännevaroihin tulee varata yhteensä 25 cm kangasta. Yläkäänteeseen laitamme 10 senttimetrin levyisen tukikangasnauhan, jotta kangas ei rispaannu, kun purjerenkaille leikataan reiät kankaaseen. Purjerenkaat ja muut tarvikkeet sisältyvät palvelun hintaan. Osta tätä "verhon ompelu" -palvelua verhojen lukumäärää vastaava määrä.

Purjerenkaaseen sopii maksimissaan kolmen senttimetrin paksuinen tanko. Purjerenkaita löytyy perusväreissä valkoinen, keltainen, punainen, sininen ja musta sekä metallinhohtoiset hopea, kulta ja pronssi. Kirjoita tilausvahvistuksen kommenttikenttään, minkä väriset renkaat verhoosi haluat.

Olethan tarkkana mittaamisen kanssa, sillä teemme juuri ilmoittamasi pituiset verhot eikä mittatilaustuotteilla ole palautusoikeutta. Mikäli sinulla on kysyttävää mittatilausverhoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

25,00 €

Saman tuotekategorian tuotteet

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!