Kaitaliinan ompelu, eur/m

4,00 €

Kaitaliinan kaikki reunat ommellaan päärmeelle. Halutun kaitaliinan pituuteen tulee ostaa 5 cm ylimääräistä kangasta päärmettä varten. Valmiin kaitaliinan leveys on noin 44 cm. Ilmoitathan kaitaliinan valmispituuden kommenttikentässä.

Katso lisätiedot

Lahjakortti

1,00 €

Lahjakortin arvon voit vapaasti määrittää euron tarkkuudella syöttämällä sen määrä_kenttään. Jos haluat tilata useamman lahjakortin kerralla, anna määräksi yhteissumma ja kerro tilausvahvistuksen kommenttikentässä minkä arvoiset lahjakortit haluat.

Katso lisätiedot

Mollan ompelu

35,00 €

Jos olet tilaamassa mollaa ja haluat sen valmiiksi ommeltuna, lisää tämä palvelu tilauksellesi. Mollan ompelu vie kokeneelta ompelijalta 3-4 tuntia. Palvelu sisältää sekä itse mollan että mollan mukana tulevan mekon ompelun.

Katso lisätiedot

Paneeliverhon ompelu, eur/m

5,00 €

Paneeliverhokangas ommellaan sivureunoista ja alareunasta päärmeelle. Muista tilata käänteitä varten ylimääräistä kangasta 10 cm per verho. Yläreunaan ompelemme verhonauhan, johon laitamme koukut jo valmiiksi. Lisäksi yläreunaan pujotamme lasikuitupinnan, joka pitää paneeliverhon suorana.

Katso lisätiedot

Pöytäliinan ompelu

15,00 €

Ompelemme sinulle haluamasi kokoisen pöytäliinan, kun tilaat riittävän määrän kangasta ja tämän "pöytäliinan ompelu" -palvelun. Pöytäliinan pituudella ei ole rajoitusta, mutta maksimileveys on 120 senttimetriä 15 senttimetrin helmoilla.

Katso lisätiedot

SL1-palosuojakäsittely, eur/m

4,00 €

Voimme tehdä julkisten tilojen SL1-luokituksen täyttävän kemiallisen Flovan CGN-palosuojakäsittelyn tilaamillesi kankaille ja ommelluille tuotteille. Palosuojakäsittely on hajuton eikä se vaikuta kankaan ulkoasuun. Palosuojakäsittely tulee uusia pesun jälkeen.

Katso lisätiedot

Verhon ompelu verhokiskoon

15,00 €

Ostaessasi meiltä verhot omilla mitoilla muista tilata käänteitä varten ylimääräistä kangasta 15 cm per verho. Osta tätä "verhon ompelu" -palvelua verhojen lukumäärää vastaava määrä. Verhoihin ompelemme rypytysnauhan verhon yläreunaan ja kiinnitämme ripustuskoukut jo valmiiksi (ks. kuva).

Katso lisätiedot

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!