Lahjakortti

1,00 €

Lahjakortin arvon voit vapaasti määrittää euron tarkkuudella syöttämällä sen määrä_kenttään. Jos haluat tilata useamman lahjakortin kerralla, anna määräksi yhteissumma ja kerro tilausvahvistuksen kommenttikentässä minkä arvoiset lahjakortit haluat.

Katso lisätiedot

Mollan ompelu

35,00 €

Jos olet tilaamassa mollaa ja haluat sen valmiiksi ommeltuna, lisää tämä palvelu tilauksellesi. Mollan ompelu vie kokeneelta ompelijalta 3-4 tuntia. Palvelu sisältää sekä itse mollan että mollan mukana tulevan mekon ompelun.

Katso lisätiedot

Pöytäliinan ompelu

15,00 €

Ompelemme sinulle haluamasi kokoisen pöytäliinan, kun tilaat riittävän määrän kangasta ja tämän "pöytäliinan ompelu" -palvelun. Pöytäliinan pituudella ei ole rajoitusta, mutta maksimileveys on 120 senttimetriä 15 senttimetrin helmoilla. Voimme ommella myös pyöreän pöytäliinan, jolloin pöydän maksimihalkaisija on vastaavasti 120 senttimetriä. Tilaa siis 30 senttimetriä ylimääräistä kangasta pöydän pituuteen/halkaisijaan nähden.

Katso lisätiedot

SL1-palosuojakäsittely, eur/m

4,00 €

Voimme tehdä julkisten tilojen SL1-luokituksen täyttävän kemiallisen Flovan CGN-palosuojakäsittelyn tilaamillesi kankaille ja ommelluille tuotteille. Palosuojakäsittely on hajuton eikä se vaikuta kankaan ulkoasuun. Palosuojakäsittely tulee uusia pesun jälkeen.

Katso lisätiedot

Verhon ompelu verhokiskoon

15,00 €

Ostaessasi meiltä verhot omilla mitoilla muista tilata käänteitä varten ylimääräistä kangasta 15 cm per verho. Osta tätä "verhon ompelu" -palvelua verhojen lukumäärää vastaava määrä. Verhoihin ompelemme rypytysnauhan verhon yläreunaan ja kiinnitämme ripustuskoukut jo valmiiksi (ks. kuva). Nipistimiin verrattuna tämä kiinnitystapa estää verhokangasta kulumasta ja verho pysyy tukevasti kiinni kiskossa. Saat valmiit verhot, jotka voit ripustaa suoraan verhokiskoon.

Katso lisätiedot

Verhon ompelu verhotankoon purjerenkailla

25,00 €

Verhojen kiinnitys verhotankoon on mahdollista tehdä ns. purjerenkaiden avulla (ks. kuva) tai taustalenkkinauhalla. Kun tilaat verhon ompelun purjerenkailla, huomioi kangasta tilatessasi, että käännevaroihin tulee varata yhteensä 25 cm kangasta. Yläkäänteeseen laitamme 10 senttimetrin levyisen tukikangasnauhan, jotta kangas ei rispaannu, kun purjerenkaille leikataan reiät kankaaseen.

Katso lisätiedot

Verhon ompelu verhotankoon taustalenkkinauhalla

15,00 €

Verhon pujottaminen verhotankoon onnistuu taustalenkkinauhan tai purjerenkaiden avulla. Purjerenkaisiin verrattuna taustalenkkinauhalla ripustettu verho laskeutuu suorempana, kuten näet kuvista. Muista tilata käänteitä varten ylimääräistä kangasta 15 cm per verho ja osta tätä "verhon ompelu" -palvelua verhojen lukumäärää vastaava määrä.

Katso lisätiedot

Yhteystiedot

Kuovi Oy, Y-tunnus 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo

info [at] kuovi.fi

Puhelin: +358 10 324 60 60

 

Kysy tai anna palautetta!