Fruktträdgård-paraply, hopfällbart, black edition

Diameter 95 cm, hopfälld längd 27 cm

Detta helt automatiska paraply kan enkelt fällas ihop till en liten storlek och öppnas och stängas genom att trycka på en knapp. Paraplyets miljövänliga tyg är tillverkat av återvunna plastflaskor (RPET). Den högkvalitativa 3M-reflekterande tejpen som omger paraplyets kant kan ses på långt håll i mörkret och skyddar fotgängare från trafikfaror även vid dålig sikt. 

Paraplyet har en stadig stålstång och hållbara ribbor som kan flexibelt motstå starka vindar. Paraplyets vindresistenta mekanism kan motstå även de starkaste vindarna, och om ribborna vänds upp och ner av vinden kan paraplyet enkelt och smidigt återställas till sin ursprungliga form genom att trycka på en knapp, utan att skada glasfiberstommen. Paraplyet levereras med ett års tillverkningsfelsgaranti. Vi kommer att reparera eller ersätta paraplyet om det går sönder under normal användning.

Paraplyet kan enkelt bäras genom att skjuta en elastisk handledsrem över handleden, och det gummiöverdragna ergonomiska handtaget garanterar ett bekvämt grepp även i vått väder. En förvaringsväska som stängs med kardborreband ingår också, vilket gör det enkelt att bära med sig paraplyet i en handväska eller ryggsäck när oväntat regn faller. Förvaringsväskan har också en 3M-reflekterande tejpremsa sydd på kanten, vilket gör dig synlig i mörkret även om du inte längre använder paraplyet men låter det svänga från handledsremmen.

Till skillnad från vanliga paraplyer har svarta Tarha-paraplyet en dubbelskiktsduk och en gul undersida som lyser upp användaren som annars skulle vara i skuggan. 

49,00 €


Designern
Pekka Kaipiainen i fri anslutning till ett konstverk av Birger Kaipiainen

Produktkategori

Tillverkningsland
Kina

Produkter med samma tema

Fruktträdgård-bomullssatin, eur/m

34,00 €

Fruktträdgård-bomullssatin, smal, eur/m

15,00 €

Fruktträdgård-lin, eur/m

39,00 €

Fruktträdgård-lin, smal, eur/m

18,00 €

Produkter med samma produktkategori

Kontakt

Kuovi Oy, FO-nummer 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo, Finland

info [at] kuovi.fi

Telefon: +358 10 324 60 60

 

Fråga eller ge feedback!