Hav av violer -linnekudde | Kuovi webshop

Hav av violer -linnekudde

45 cm x 45 cm, innerkudde ingår i priset

 

För en kudde får du välja passpoalens färg som du vill. För närvarande tillgängliga färger är vit, gul, orange, rosa, röd, vinröd, grön, mörkgrön, mörkblå, grå, mörkgrå och svart. Berätta ditt färgval i kommentarfältet i orderbekräftelsen ifall det inte är standardfärg.

Kudden är försedd med blixtlås, så det är lätt att tvätta örngottet. Vi väljer färgen på blixtlåset så att det matchar tyget och kantbandet. Färgalternativen på blixtlåset är vit, beige, röd, mörkgrå och svart.

Om du själv vill välja färgen på passpoaler eller blixtlåset, berätta dina färgval i kommentarfältet i orderbekräftelsen.

Örngottet tål maskintvätt i 60 grader och vi rekommenderar strykning efter tvätten. Rekommenderad tvättningstemperatur för innerkudden är 40 grader. Till priset av kudden hör en allergivänlig innerkudde fylld med polyestervadd. Om du inte önskar få innerkudden, kan du ge kupongkoden UTANKUDDE, och får då 4 eur rabatt för varje kudde du beställer. Om du istället vill byta innerkudden mot en dunfylld kudde, ge då kupongkoden DUNKUDDE, och vi debiterar dig 5 eur extra för varje kudde du beställer. Vi beställer innerkuddarna av den finska leverantören Lennol Oy.​

43,00 €

Vänligen klicka på länkarna nedan för mer information.

Tema: 
Huvudfärg: 
Material: 
Produktkategori: 

Dekorationskuddar

Öppna produktsidan för att se färgalternativer