Sy bordduk | Kuovi webshop

Sy bordduk

Vi kan sy en anpassad storlek bordduk för dig om du beställer en tillräcklig mängd tyg och denna "sy bordduk" -tjänsten. Borddukens längd har ingen begränsning, men den maximala bredden är 120 centimeter med 15 centimeters fållar eftersom tygets bredd är 150 centimeter. Vi kan också sy en rund bordduk, och om du vill ha 15 centimeters fåll, kan bordets diameter vara maximalt 120 centimeter. Beställ därför 30 centimeter extra tyg i förhållande till längd/diameter av bordet.

Du får välja passpoalens färg som du vill. Färgalternativ bekräftas i januari 2016, men du kan redan beställa produkter utan att oroa dig, eftersom vi kommer att be dina önskade färgalternativ före leveransen. Berätta i orderbekräftelsens kommentarfält dukens mått och passpoalens färgval.

Var noggrann med mätningen, eftersom vi kommer att sy bordduken till den exakta storleken du har gett oss och eftersom produkter med anpassad storlek inte kan returneras. Om du har några frågor om måttbeställda borddukar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

15,00 €


Tjänster

 
1,00 €
 
15,00 €
 
25,00 €
 
9,00 €
 
35,00 €