Presentkort

1,00 €

Du kan välja värdet på presentkortet genom att ange det med en noggrannhet av en euro i kvantitetfältet. Om du vill beställa flera presentkort, bör du ange det totala beloppet och berätta värdena för enskilda presentkort i kommentarfältet i orderbekräftelsen.

Se mer

SL1-brandskyddsbehandling, eur/m

4,00 €

Vi kan göra en brandskyddsbehandling, som uppfyllar SL1-kraven för offentliga utrymmen, på tyger och sydda produkter du beställer från oss. Brandskyddsbehandling med Flovan CGN-kemikal är luktfri och inte påverkar utseendet på tyget. Brandskyddsbehandling bör förnyas efter tvätt.

Se mer

Sy bordslöpare, eur/m

4,00 €

Bordslöpare sys med raka kanter. Du bör beställa 5 cm extra tyg för varje ände av bordslöparen. Bordslöparens bredd är cirka 44 cm. Berätta längden på den sydda bordslöparen i kommentarfältet i orderbekräftelsen.

Se mer

Sy bordduk

15,00 €

Vi kan sy en anpassad storlek bordduk för dig om du beställer en tillräcklig mängd tyg och denna "sy bordduk" -tjänsten. Borddukens längd har ingen begränsning, men den maximala bredden är 120 centimeter med 15 centimeters fållar eftersom tygets bredd är 150 centimeter.

Se mer

Sy gardin med dolda hällor

15,00 €

Gardinerna kan fästas på gardinstängerna med hjälp av dolda hällor eller öljetter. Gardinen faller i rakare linjer fäst med hällor än fäst med öljetter, som bilderna visar.

Se mer

Sy gardin med öljetter

25,00 €

Gardinerna kan fästas på gardinstängerna med hjälp av öljetter (se bild) eller dolda hällor. Kom ihåg att räkna med 25 centimeter extra tyg för sömsmånen när du beställer och beställ en sy gardin -service per gardin.

Se mer

Sy gardin på gardinskena

15,00 €

När du köper gardiner med anpassad längd, se till att beställa 15 cm extra tyg för fållar per gardin. Beställ också en sy gardin -service per gardin. Vi syr ett draperingsband på gardinens övre kant och fäster krokarna färdigt.

Se mer

Sy molla klänning

9,00 €

Om du beställer en molla klänning och du vill ha den färdig sydd, lägg till den här tjänsten i din beställning.

Se mer

Sy mollan

35,00 €

Om du beställer en molla och du vill ha den färdig sydd, lägg till den här tjänsten i din beställning. Det tar 3-4 timmar från en erfaren syist att göra dockan.

Se mer

Sy panelgardin, eur/m

5,00 €

Panelgardiner sys med raka kanter på sidorna och botten. Du bör beställa 10 cm extra tyg för varje gardin. Till toppen syr vi ett gardintape som vi installerar gardinkrokar åt dig. Dessutom sätter vi en glasfiberpinne för att hålla panelridån rak.

Se mer

Kontakt

Kuovi Oy, FO-nummer 2699106-8

Metsäkukantie 4 F 11, 02330 Espoo, Finland

info [at] kuovi.fi

Telefon: +358 10 324 60 60

 

Fråga eller ge feedback!